Hexagon Geospatial
MENU

Developer Discussions

Discuss topics with other Hexagon Geospatial Power Portfolio developers and experts to get the most out of our products.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Contributor
Posts: 37
Registered: ‎11-11-2015
Accepted Solution

Geospatial Portal 2016 EP 02 Print Map command creating blank always

Hi, we are using Geospatial Portal 2016 EP 02. Performed Print map command to print the analysis results but always creating blank image.

Regular Contributor
Posts: 300
Registered: ‎10-12-2015

Re: Geospatial Portal 2016 EP 02 Print Map command creating blank always

Perhaps you have the problem microsoft update deployed. See http://community.hexagongeospatial.com/t5/Support-WebGIS/Map-print-created-from-Print-Service-always... - if that is the problem later microsoft updates correct.

 

Highlighted
Contributor
Posts: 37
Registered: ‎11-11-2015

Re: Geospatial Portal 2016 EP 02 Print Map command creating blank always

[ Edited ]

 In the below blog, local print service is working fine for their case, but in our worklfow print map is not working. We are using local print service. Do we need to set any extra settings in IIS?

 

http://community.hexagongeospatial.com/t5/Support-WebGIS/Map-print-created-from-Print-Service-always...

Contributor
Posts: 37
Registered: ‎11-11-2015

Re: Geospatial Portal 2016 EP 02 Print Map command creating blank always

Work around for this problem is -

 

we have changed the appPool identity of the portal instance from ‘ApplicationPoolIdentity’ to ‘administrator’ and now Print command is working as expected.

Do you need immediate support?
Please submit a Ticket through our
Development Ticket Portal.