GMSC Discussions

GeoMedia Smart Client community discussion board is where you can create, contribute and share information and knowledge in regards to configuring as well as working with GeoMedia Smart Client. Find your answers, share your knowledge and help build a strong GeoMedia Smart Client community.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Contributor
Posts: 25
Registered: ‎06-17-2019
Accepted Solution

Geometry editing - layer area filling is not updated when lines have been moved - bug?!

[ Edited ]

Hello,

 

when...

 

  1. copying an exisiting element ("Element übernehmen" in german) where the layer background is highlighted
  2. editing existing element ("Element bearbeiten" in german)
  3. moving the nodes around

... the background filling is sometimes not updated correctly.

Please see the following screenshot:

 

Error_Layer_Filling.png

 

I guess it is a GMSC Client bug - can anyone confirm?

Is there a workaround to avoid this issue?

 

Br

Bernhard

Highlighted
Technical Evangelist
Posts: 683
Registered: ‎11-12-2015

Re: Geometry editing - layer area filling is not updated when lines have been moved - bug?!

Hi Bernhard,

 

Which version of GMSC do you use in this case?

 

I did quick testing with edit geometries workflow in GMSC 2016 SP 4 and 2018 Update 4 and could not replicate this behaviour to prove a bug.

In each case the background was filling the geometry as it was newly shaped.

If you have one of these versions now and issue persists might I suggest a support ticket and we can investigate this more closely.

Highlighted
Contributor
Posts: 25
Registered: ‎06-17-2019

Re: Geometry editing - layer area filling is not updated when lines have been moved - bug?!

Hi sclow,

thank you for checking!!

 

It turned out that indeed a customized plugin was interfering.

 

We changed that and now it is working.

 

Br

Berni