GMSC Discussions

GeoMedia Smart Client community discussion board is where you can create, contribute and share information and knowledge in regards to configuring as well as working with GeoMedia Smart Client. Find your answers, share your knowledge and help build a strong GeoMedia Smart Client community.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Occasional Contributor
Posts: 18
Registered: ‎06-17-2019
Accepted Solution

Print Layout - Horizontal - legend not displayed correctly

[ Edited ]

Hi all,

I am trying to print an A4 landscape page (as PDF, or to a real printer, or XPS) but no matter what I do resp. how I style the layout template the legend is always cut off.

In the preview it is always displayed correctly.

 

Please see the attached file.

 

Does anyone know why this happens?

In the portrait format it is working without any problems.

 

Definition is pretty straight forward - like this:

    <LegendElement>
        <Name>3f1ab512-7bb7-43c8-bafe-87fa849d2657</Name>
        <Bounds>
            <Top>40</Top>
            <Right>Insets.RIGHT</Right>
            <Width>40</Width>
            <Height>123</Height>
        </Bounds>
        <LevelIndex>22</LevelIndex>
        <Fill>#ffffff66</Fill>
        <Stroke>
            <Color>#ffffffff</Color>
            <Width>0.0</Width>
        </Stroke>
        <Font>
            <Size>8</Size>
        </Font>
        <Indent>0</Indent>
        <showThemes>false</showThemes>
    </LegendElement>

Br

Bernhard

 

Frequent Contributor
Posts: 82
Registered: ‎11-20-2015

Re: Print Layout - Horizontal - legend not displayed correctly

Please download and install GMSC 2018 Update 5

 

regards

Wolfgang

Highlighted
Occasional Contributor
Posts: 18
Registered: ‎06-17-2019

Re: Print Layout - Horizontal - legend not displayed correctly

Thanks for the feedback!

 

Br

Bernhard