IMAGINE Discussions

Discuss and share topics of interest using ERDAS IMAGINE the world’s leading geospatial data authoring system.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎11-23-2017

Problem during installation of erdas imagine 2015

Hello sir/madam

 

I am facing the problem during the installation of Erdas Imagine 2015 getting a popup window as -------Command line parameters--- during installation Imagine V.15.2. Attaching the screen shot kindly assist me

Highlighted
Technical Evangelist
Posts: 662
Registered: ‎02-02-2016

Re: Problem during installation of erdas imagine 2015

What is the exact point when the “Command line parameters” window displays? Does it occur after you click on ERDAS IMAGINE 2015 (64-bit) in the top Software section of the setup manager or when you click on Install in the New Software section?

 

What operating system is installed on the system where you are attempting to install ERDAS IMAGINE 2015?

 

Have you previously installed ERDAS IMAGINE (any version) on this system? Have any other Hexagon Geospatial products been installed on this same system?

 

Regards,

 

Stephen Bent

Hexagon Geospatial Support

Highlighted
Technical Evangelist
Posts: 662
Registered: ‎02-02-2016

Re: Problem during installation of erdas imagine 2015

[ Edited ]

Hello Ballu,

 

To help serve you better we have moved your question to its own separate thread.

 

Kind regards,

 

Stephen Bent

Hexagon Geospatial Support

Highlighted
Technical Evangelist
Posts: 216
Registered: ‎02-12-2016

Re: Problem during installation of erdas imagine 2015

[ Edited ]

Have only seen this problem once before. If the IMAGINE 2015 download was unzipped to your Desktop folder, unzip it into another folder with a relatively short pathname (e.g. C:\IMG2015). If it wasn't unzipped to the Desktop, try another folder anyways.

 

Best Regards,

Jeff