M.App Enterprise Discussions

Discuss topics with other M.App Enterprise Product pioneers and experts to get the most out of it.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Super Contributor
Posts: 301
Registered: ‎02-09-2016
Accepted Solution

MApp Enterprise shows an error 'CRS not found' for 3857, when creating an instance of my geoservices

[ Edited ]

Hi team,

 

I have Smart MApp Enterprise EP03 installed on my pc. When I try to create an instance of my geoservices from my vector features, the validation shows 'CRS not found' got EPSG3857.

 

Issue with CRS.png

 

Not sure what goes wrong here.

 

I check again this validation by creating another web app instance and it shows the same error

Issue with CRS 1.png

 

 

 

Appreciate all suggestions and ideas

 

Kind regards,

Staff
Posts: 1,037
Registered: ‎10-18-2015

Re: MApp Enterprise shows an error 'CRS not found' for 3857, when creating an instance of my geoserv

Hi Bob,

 

there is a realtime validation while you are typing the code, it might happen this validation fails. Please try by typing slowly or going back one digit and forth again.

 

HTH,

Stefano

Stefano Turcato
Presale Engineer
Hexagon Geospatial
Super Contributor
Posts: 301
Registered: ‎02-09-2016

Re: MApp Enterprise shows an error 'CRS not found' for 3857, when creating an instance of my geoserv

Thanks Stefano. I didnt expect this is the cause.

 

Kind regards,

 

Occasional Contributor
Posts: 12
Registered: ‎11-15-2015

Re: MApp Enterprise shows an error 'CRS not found' for 3857, when creating an instance of my geoserv

Hi Stefano, 

 

The proposed solution not worked for me. anything else i can try ?