M.App Enterprise Discussions

Discuss topics with other M.App Enterprise Product pioneers and experts to get the most out of it.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Staff
Posts: 116
Registered: ‎01-13-2017

Problem using Spatial Filters in Analyzer App

Hi Team,

 

I am using M.App Enterprise v16.6.236.1. I have created an app which is using Feature & Boundary data both. I have enabled the advanced mode for 3D view.

 

I am trying to apply Spatial Filter (Circle, Rectangle & Polygon) but its not filtering the feature data. I observed that if I apply spatial filter then it applies on boundary data.

 

Spatial Filtering is working in 2 cases:

Case-1: If I don't enable the advanced mode.

Case-2: If I don't use boundary data with advanced mode.

 

In the second case, spatial filter works but it doesn't update the Data Table (I am using as widget) and it doesn't update the feature count in the tile bar.

 

Regards,

Shashank Mathur

Highlighted
Technical Evangelist
Posts: 808
Registered: ‎11-12-2015

Re: Problem using Spatial Filters in Analyzer App

Hi Shashank,

 

To report application issues or to have possible application issues investigated further I recommend logging them as Support Tickets.

You may get a good response here from the user community on this topic, but it seems this case is suggesting some testing of cases and reviewing results which is more applicable to support tickets.

Highlighted
Staff
Posts: 116
Registered: ‎01-13-2017

Re: Problem using Spatial Filters in Analyzer App

OK. Thanks Stephen. I will credate a support ticket.