M.App Enterprise Discussions

Discuss topics with other M.App Enterprise Product pioneers and experts to get the most out of it.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Contributor
Posts: 58
Registered: ‎11-15-2018

WMS of MyGeoServices doesn't work in MobileAPP

Hi,

we created a new geoservice in MyGeoServices.
It works well in FeatureAnalyzer in Browser APP, but we can't see it in Mobile APP (we don't see any error messages).
We used EPSG 4326.

 

our WMS:
https://mapps.gbi-info.de/api/v1/geoservices/wms/GBI/siedfl_test?request=GetCapabilities

 

Our configuration for Mobile App:

<Shell.Tiles>
	<UrlTileOverlay Id="wms_Test6" TileWidth="512" TileHeight="512" MinimumZoomLevel="0" MaximumZoomLevel="20"
         Url="https://mapps.gbi-info.de/api/v1/geoservices/wms/GBI/siedfl_test?version=1.3.0&amp;service=WMS&amp;request=GetMap&amp;format=image/png&amp;crs=EPSG:4326&amp;width={width}&amp;height={height}&amp;layers=siedfl_test&amp;bbox={bbox}&amp;transparent=true&amp;styles="  />				       
</Shell.Tiles>

 

A public WMS is working fine in our Mobile App (after great hints: https://community.hexagongeospatial.com/t5/M-App-Enterprise/Mobile-App-problems-with-WMS/m-p/30386/h...)

 

Any idea?


Thank you very much,
regards Iris

Highlighted
Staff
Posts: 105
Registered: ‎10-25-2016

Re: WMS of MyGeoServices doesn't work in MobileAPP

Hi Iris,

 

MyGeoServices doesn't seem to support WMS/WMTS in EPSG:4326, it is only allowed because of WFS.

 

We will add support for consuming WMS in EPSG:3857 in the mobile app. I'll inform you when it is available in a beta version.

 

Regards

Christian