M.App Enterprise Discussions

Discuss topics with other M.App Enterprise Product pioneers and experts to get the most out of it.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Frequent Contributor
Posts: 130
Registered: ‎11-25-2015
Accepted Solution

missing geometry part in vectorCache - Mapviews, Analyzer views

I created analyzerview with vectorset data, that are cached from the oracle table.

Unfortunately not all data are present in map. They are presented only in the "statistic". And also the boundary data lok like the data are present. (so the boundary data with no feature data are present). 

Few features are not present in the simple mapview too for the case when data are cached.

 

The mapview without cached data containes the data, also GM desktop displaye the data.

So it looks there is issue in the cache.

Any idea how to solve th issue? (I do not see any infor in the log in the M.App Enterprise). Does it exist any log for the cache service..?

Many thanks

Jan

Staff
Posts: 1,051
Registered: ‎10-18-2015

Re: missing geometry part in vectorCache - Mapviews, Analyzer views

Hi Jan,

 

all the logs are stored in the database and shown in Studio app. Please check your feature has got the right geometry and primary column in vector content.

 

Regards,

Stefano

Stefano Turcato
Presale Engineer
Hexagon Geospatial
Frequent Contributor
Posts: 130
Registered: ‎11-25-2015

Re: missing geometry part in vectorCache - Mapviews, Analyzer views

Hi Stefano, thanks for quick unswer.

The log is empty...

 

I tried to create completely new layer, vector set (in MAE) before I send this reply, and it works well.

Many thanks for you time

Jan