Hexagon Geospatial
MENU

M.App Enterprise

Discuss topics with other M.App Enterprise Product pioneers and experts to get the most out of it.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Frequent Contributor
Posts: 80
Registered: ‎07-25-2018
Accepted Solution

App not displaying in M App enterprise

 

Hello Community,

 

 

We have a workflow set up with form, User,Role in Mapp enterprise studio.

But the corresponding App for the set up  is not displaying in Mapp enterprise Apps.

 

What could be missing here?

Any suggestions?

 

Regards,

Sreedevi

 

 

 

Staff
Posts: 539
Registered: ‎11-12-2015

Re: App not displaying in M App enterprise

[ Edited ]

Hi Sreedevi,

 

Please confirm in Studio that the User has the proper Role assigned that in turn contains the M.App

 

Here is an example where the user 'Halifax' is assigned the Role of 'Crime' which contains two M.Apps 'HalifaxCrimes' and 'HalifaxCrimesBrowser'. This particular tenant contains several M.Apps, but as you can see below only those assigned to the user/role 'Halifax'/'Crime' are available when that user logs in.

 

If you confirm this is set up properly in your Studio for your User and Role and the issue persists please log a support ticket for further investigation.

 

User

user.png

Role

roles.png

Apps as logged in user 'Halifax'

Apps.PNG

Highlighted
Frequent Contributor
Posts: 80
Registered: ‎07-25-2018

Re: App not displaying in M App enterprise

Thank you.

 

I can see the map now.

 

 

Regards,

Sreedevi

Do you need immediate support?
If you encounter a critical issue and need immediate assistance please submit a Development Ticket through our Development Ticket Portal.