Hexagon Geospatial
MENU

M.App Enterprise

Discuss topics with other M.App Enterprise Product pioneers and experts to get the most out of it.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Contributor
Posts: 28
Registered: ‎11-18-2015

BI Map setup the next button is not enabled.

OK so after the configuration hack, i am getting the data source under select geometry. But the Primary key drop down is not populated wtih the ID fields. It says " No matching field found in both data sources". So when I hit back to see the Map, there were none. When i Click to add nothing happens but the console has follwoing error:

 

Potentially unhandled rejection [34] h</a.prototype.__setConfigurationFromUrl/</<@https://bigapple/BiWizard/app.js:780:22666

z@https://bigapple/BiWizard/app.js:683:31001

O@https://bigapple/BiWizard/app.js:683:30647

x.prototype.when@https://bigapple/BiWizard/app.js:684:2230

w.prototype.run@https://bigapple/BiWizard/app.js:684:1261

e.prototype._drain@https://bigapple/BiWizard/app.js:684:4508

e/this.drain@https://bigapple/BiWizard/app.js:684:4178

t@https://bigapple/BiWizard/app.js:683:18428

Staff
Posts: 106
Registered: ‎11-24-2015

Re: BI Map setup the next button is not enabled.

Not sure if this is same as your problem or even the solution to your problem, but I noticed when configuring a BI map yesterday that my unique ID column was not available.

I checked in the Features section that the Unique ID was being detected at it was.

 

So, I made a new column in the database table that was a copy of the unique ID column - and that new column became available in the BI wizard. 

 

I then went back to the Features section and was able to select either of the ID columns (original and copy). Whichever one I selected in the Features section, it was NOT available in the BI wizard, and the other one was.

 

Hope that makes sense, and was clear...

Contributor
Posts: 24
Registered: ‎11-19-2015

Re: BI Map setup the next button is not enabled.

I am having the same issue with ME 16.1 and postgis DB.

 

I used the same workaround as you did, creating an extra column as a copy of my ID column.

 

Do you need immediate support?
If you encounter a critical issue and need immediate assistance please submit a Development Ticket through our Development Ticket Portal.