Hexagon Geospatial
MENU

M.App Enterprise

Discuss topics with other M.App Enterprise Product pioneers and experts to get the most out of it.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Regular Contributor
Posts: 226
Registered: ‎03-10-2016
Accepted Solution

Problem showing boundaries in Feature Analyzer

Hi!

 

I want to set up an analyzer view on a vectorset with reports and boundaries.

 

Using following setting:

 

  • element data: meldungen_view
  • boundary data: gemarkungen

(both out of same vectorset)

shows all reports but only one single boundary (out of 20). (Screenshot: fa1

After that I checked if primary key is set proper on that layer - it is.

 

If I change settings to:

  • element data: gemarkungen

which means that I want to check if my boundaries are shown proper if I use them as element data, evry boundary is shown fine.

(Screenshot fa2)

 

Any ideas/tipps/hints? Or is that a bug?

 

Regards

Stefan

 

GAUSS Ingenieurtechnik GmbH | Germany
Highlighted
Technical Evangelist
Posts: 25
Registered: ‎05-12-2016

Re: Problem showing boundaries in Feature Analyzer

Hi Stefan,

 

Feature Analyzer will determine if there is any feature data associated with a boundary record. If no feature data is associated, then the boundary geometry is removed from the display.

 

I've created a blacklog item to optonally allow displaying boundary features where no feature records are linked.

 

Thanks,

 

Dave

Do you need immediate support?
If you encounter a critical issue and need immediate assistance please submit a Development Ticket through our Development Ticket Portal.