Hexagon Geospatial
MENU

M.App Enterprise

Discuss topics with other M.App Enterprise Product pioneers and experts to get the most out of it.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Regular Contributor
Posts: 227
Registered: ‎03-10-2016
Accepted Solution

Problems displaying WMTS in Browser

[ Edited ]

Hi everybody!

 

I have some trouble showing following WMTS in my browser app, please have a look at the capabilities: http://sg.geodatenzentrum.de/wmts_webatlasde.light_grau?request=GetCapabilities&service=wmts

 

There are two supported EPSG Codes: 3857 and 25832.

 

All my data & settings are in EPSG 25832, but the WMTS is not shown in my browser-app.

I have the same settings in my rich client app, and here the WMTS works fine (as shown in the pics).

 

Message in browser app says: WMTS does not support current coordinate system.

 

Mmmh. Any ideas?

 

Regards

Stefan

 

PS: My vector data is working fine Smiley Happy

 

GAUSS Ingenieurtechnik GmbH | Germany
Occasional Contributor
Posts: 18
Registered: ‎01-18-2016

Re: Problems displaying WMTS in Browser

Hi Stefan, How did you author your WMTS from M.App Enterprise or something like Apollo? You need to enable the time matrix set for alternative EPSG codes where WMTS is involed.

 

Thanks,

 

Clare

Regular Contributor
Posts: 227
Registered: ‎03-10-2016

Re: Problems displaying WMTS in Browser

[ Edited ]

Hi Clare,

it's a public service from a federal office and I don't have any chance to change something in the settings of it.

Where to enable those time matrix sets?

Regards

Stefan

GAUSS Ingenieurtechnik GmbH | Germany
Staff
Posts: 998
Registered: ‎10-19-2015

Re: Problems displaying WMTS in Browser

Hi Stefan,

 

there seems to be a problem in reading the getCapabilities response within the browser app. 

Please log a support ticket to have it fixed.

 

Thanks,

Stefano

 

 

Stefano Turcato
Presale Engineer
Hexagon Geospatial
Regular Contributor
Posts: 227
Registered: ‎03-10-2016

Re: Problems displaying WMTS in Browser

Hi Stefano,

 

thank you.

I have logged support ticket "00022122 - M.App Enterprise Problems displaying WMTS in Browser-App".

 

Regards

Stefan

GAUSS Ingenieurtechnik GmbH | Germany
Regular Contributor
Posts: 227
Registered: ‎03-10-2016

Re: Problems displaying WMTS in Browser

[ Edited ]

FYI:

 

This ticket ended up in a product defect and will be fixed soon ("00022122 - M.App Enterprise Problems displaying WMTS in Browser-App")

 

Regards

Stefan

GAUSS Ingenieurtechnik GmbH | Germany
Do you need immediate support?
If you encounter a critical issue and need immediate assistance please submit a Development Ticket through our Development Ticket Portal.