Hexagon Geospatial
MENU

M.App Enterprise

Discuss topics with other M.App Enterprise Product pioneers and experts to get the most out of it.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎05-31-2017

Unable to add Imagery in M.App Studio

Hi,

 

    I am trying add the image from my local drive as well as through localhost, both are valid path and I have added the http and https in IIS sites also but i am unable to load the data, its showing error 500 internal server error.

Staff
Posts: 568
Registered: ‎11-12-2015

Re: Unable to add Imagery in M.App Studio

Hi Rathan,

 

Is the Path being specified UNC specific down to the precise image file?

Here is some information on adding imagery in MAE.

 

If yes and issue persists please provide screenshots of issue and/or log results. You may also consider opening a support ticket should issue persist.

 

HTH

 

 

Occasional Contributor
Posts: 7
Registered: ‎05-31-2017

Re: Unable to add Imagery in M.App Studio

Hi Sclow,

 

     The path is UNC specified only. Please see the attached screenshot below,

Highlighted
Staff
Posts: 568
Registered: ‎11-12-2015

Re: Unable to add Imagery in M.App Studio

Hi Rathan,

 

This path you show is not UNC specific. It points to local 'D:' drive. As the documentation states it is required here UNC and it should be checked the permissions on that folder as well if issues remain after specifying the UNC path to the image.

UNCpath.PNG

 

Here is working example of imagery obtained via UNC path. Please note the '\\' defining the UNC path

UNCpath.PNG

 

 

Do you need immediate support?
If you encounter a critical issue and need immediate assistance please submit a Development Ticket through our Development Ticket Portal.