Hexagon Geospatial
MENU

M.App Enterprise

Discuss topics with other M.App Enterprise Product pioneers and experts to get the most out of it.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Technical Evangelist
Posts: 148
Registered: ‎10-20-2015

Re: WMTS Tiles not loading

[ Edited ]

Hi Hello,

ok this error message tells us that one of your layers includes invalid CurvePolygons.

 

Our application considers the OGC specification which defines, that a CurvePolygon is a topologically closed surface defined by an exterior bounding ring and zero or more interior rings.

 

Please verify your data and ensure that your vector data considers the OGC specification.

 

Some other related questions for further analyzations:

  • Which M.App Enterprise version do you use?
  • Your data are stored at which database (PostgreSql, SqlServer, Oracle) ?

 

Best Regards,

Steve

Contributor
Posts: 86
Registered: ‎11-30-2015

Re: WMTS Tiles not loading

Hi Steve,

 

The data we use is from the official surveiying of Switzerland and is stored within a PostGis database. I will have a closer look at the geometry of the data and check if there is anything we can do.

 

The version I have used is v16.1.4.2332.

 

Thanks,

Hella

Highlighted
Contributor
Posts: 86
Registered: ‎11-30-2015

Re: WMTS Tiles not loading

The sturcture of Geomedia to define CurvePolygon is not OGC standard.

 

Workaround:

  • Create Buffer of 0 around the affected legend entries > Output to Feature Class
  • OR export and import as SHP -> Join on original legend entries > Output to Feature Class
Do you need immediate support?
If you encounter a critical issue and need immediate assistance please submit a Development Ticket through our Development Ticket Portal.