Hexagon Geospatial
MENU

Smart M.App

Looking for answers in regards to M.Apps, M.App Exchange or M.App Studio? Smart M.App Tech Discussion board is where you can search, ask your questions and assist others by sharing your knowledge. Join the conversation, connect, contribute and share.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Staff
Posts: 77
Registered: ‎02-03-2016
Accepted Solution

GeoJSON Points not Rendering Correctly

I have added a serites of GeoJSON points to my M.App Chest and then added as content to a Smart M.App.

 

The points are not rendering correctly on the Smart M.App. The look like transparent squares with broken image icons in the top left corner. I've tried in both Chrome and Firefox. When I add the code to http://geojson.io/ the points display fine.

 

https://drive.google.com/open?id=0B4CvQVNUiDYicHRZblFPLW51Ujg - Screenshot

 

https://drive.google.com/open?id=0B4CvQVNUiDYicmtNVjU0OXlHYzg - GeoJSON

Technical Evangelist
Posts: 1,101
Registered: ‎09-11-2015

Re: GeoJSON Points not Rendering Correctly

Hi James,

 

I've tested the GeoJSON and it renders fine on my environment. You might try to re-upload it to M.App Chest and re-publish it to the Studio Content. Also try inspecting the page DOM using browser's developer tools, the points should render as SVG elements.

Untitled.png

 

Jan

Jan Neumann
Post Sales Engineer Web Applications
Hexagon Geospatial

Highlighted
Staff
Posts: 77
Registered: ‎02-03-2016

Re: GeoJSON Points not Rendering Correctly

I have re-added the GeoJSON and it still doesn't display correcty. 

 

Additionally, two of my colleagues have tried and have received the same error. Error below; it can't access the marker-icon.png file.

 

ErrorCapture.JPG

Staff
Posts: 106
Registered: ‎11-24-2015

Re: GeoJSON Points not Rendering Correctly

Staff
Posts: 106
Registered: ‎11-24-2015

Re: GeoJSON Points not Rendering Correctly

Update on this - in my example using the Javascript customize code examples for adding a pin to the map, I got the 'unknown image icon' at the locations I tried to add pins.

If I update the resource URL to include the App Unique ID, the pin shows correctly. See screenshot with 2 example pins - one that is updated using Developer tools to include the full URL, the other with the default location.

 

How do we add the App Unique ID by default so it accesses the resource correctly???

Do you need immediate support?
Please submit a Ticket through our
Development Ticket Portal.