Hexagon Geospatial
MENU

WebGIS

Need a push in the right direction when configuring WebMap, Portal or SDI services? Looking for hints and tips, or just looking for Ideas and information? The WebGIS discussion board is where you start those discussions, connect and share information.
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎12-14-2016
Accepted Solution

Workflows from the GIS on the Web demo portal are not working

Hello,

 

I am trying to use the Area Modernization and Green City Planting workflows available at the GIS on the Web demo portal:

 

http://demo.hexagongeospatial.com/WebGIS/

 

 

However for both of them I am getting the following message:

 

"An Error occured

Unexpected exception occured. Please contact support."

 

Can you please check this?

 

Thanks,

Rogerio Rigato

Moderator
Posts: 245
Registered: ‎02-08-2016

Re: Workflows from the GIS on the Web demo portal are not working

Hello Rogerio.

 

The appropriate people have been notified and should be taking a look at it shortly.

 

 

Thank you for bringing this to our attention.

 

Marc

Moderator
Posts: 245
Registered: ‎02-08-2016

Re: Workflows from the GIS on the Web demo portal are not working

Hello Rogerio Rigato,

 

Just confirmed that the workflow issue has been resolved.

 

Thank You,

Marc

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎12-14-2016

Re: Workflows from the GIS on the Web demo portal are not working

Hello Marc,

 

Thanks for your reply. Both are running and Area Modernization is fine, but for Green City Planting I am getting the message on the attached screenshot when picking a tree location in the map: "Names of layer served by service <service code> are not unique."

 

Seems that this is preenting me to finish this particular workflow in the demo. Can you please check this as well?

 

Regards,

Rogerio Rigato

Moderator
Posts: 245
Registered: ‎02-08-2016

Re: Workflows from the GIS on the Web demo portal are not working

Hello Rogerio Rigato.

 

I believe you are getting the error because you are following the document word for word.

When running the demo try using a unique Personal data and see if you still get the error.

I just tested and it seems to be working fine for me.

 

Thanks,

Marc

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎12-14-2016

Re: Workflows from the GIS on the Web demo portal are not working

Thanks again, Mark!

 

Was able to commit changes and get back to the Feature info window, and then confirm Type and Originator clicking on the Insert button. Had to to pick the Feature Class Trees, as shown in the attached screenshot, for doing so.

 

Regards,

Rogerio

Do you need immediate support?
If you encounter a critical issue and need immediate assistance please submit a Service Request through our Support Portal.